tiistai 3. joulukuuta 2013

MEKA TV Joulukalenteriluukku 3.

Tänään oli Porissa valtakunnallinen KANSALAISUUDEN MEKIN ANSAITSEMME -elokuvaseminaari, jossa pohdittiin kansalaisena olemisen oikeuksia ja velvollisuuksia.Iltapäivällä seminaarin juontaja Tarmo Alava huomasi, että kaikki puhujat olivat puhuneet sen verran lyhyitä ja ytimekkäitä juttuja, että oltiin etuajassa aikataulusta ja piti takataskusta kehittää lisää ohjelmaa.


Mainion Ilari Koivusen puheenvuoron jälkeen sopikin hyvin ottaa esille Validia Pori elokuvaryhmä elokuva NAISTENPÄIVÄ, joka sopi seminaarin aiheisiin, Ilarin puheisiin ja kansainväliseen vammaisten päivään katsottavaksi kuin nappi silmään. Lyhytelokuva isolla kankaalla pysäytti koko salillisen katsojia, mutta sopii sitä tästäkin katsoa pienestä ruudusta.
Järjestyksessään 6. erityisryhmien elokuvaseminaari oli jälleen antoisa ja jätti paljon mietittävää, kerrottavaa sekä kysymyksiä, joihin pitää hakea vastauksia, jahka tätä järjestelyväsymystä saa hieman levättyä pois.

Vaan ei ole tarkoitus levätä vielä huomennakaan, huomenna kuunnellaan kehitysvammaisia Eurajoki-salissa 12:30-14:00, joten sinne sitten vaan kaikki kynnelle kykenevät.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti