perjantai 20. joulukuuta 2013

MEKA TV Jouluallakkajuttu 20.

MEKA TV päätontun muistelmissa on päästy marraskuuhun.

Marraskuun 1. päivänä lennettiin ensin Huittisiin Ympäristö eläväksi kuvaksi kuvauspäivää järjestämässä, sitten käytiin Validia Porin palvelutalon 35 vuotisjuhlilla Pilkahduksia elokuvan ensi-iltaa juhlistamassa ja iltasella käytiin vielä Länsi-Euran kylätalolla näyttämässä elokuvia elokuvailtamissa.Vauhdikkaasta toiminnasta huolimatta epävarmuus tulevasta alkoi taas kalvaa, vuoden vaiheeteessa oli tiedossa taas yli kuukauden toimintakatkos, eikä hommia ehtinyt edes hakemaankaan, kun oli kädet täynnä muutenkin.

6.11.2013 - Hiipivä toivottomuus alkaa vallata MEKA TV taloustoimistoa. Kuukauden päästä on 4 kpl isohkoa tapahtumaa järjestettävänä kehitysvammaisten teemaviikolla, mutta pankkitili kumisee tyhjyyttään. Töitä olisi tarjolla kolmelle ohjaajalle, mutta palkkaa vain yhdelle puolilkkaalle. Nyt kyllä otetaan taas lujasti talkootyön tekijöistä, vapaaehtoisverkostosta ja MEKA TV ohjaajan selkänahan paksuudesta mittaa.
7.11.2013  - Kyllä vaan elämä on pelkkää juhlaa vaan taas. Tänään juhlistettiin Ihan epäNormaalia näyttelyn avajaisia, posti toi Kyläelokuvafestivaaleilta neljä kunniakirjaa, huomenna juhlistetaan uuden Malike DVD ensi-iltaa Tampereen apuvälinemessuilla, lauantaina juhlitaan Anniksella MUKAVAMMAKSI tapahtumassa ja sunnuntaina isäinpäivää, jolloin kyllä taidan toivoa lahjaksi sitä, että saa nukkua hieman tavallista pidempään. 
8.11.2013 - Tänään julkaistiin Tampereen apuvälinemessuilla Malike DVD Asennetta, tahtoa ja kokemuksia. Tilaisuus oli kaikin puolin hieno, mutta niin on DVD:kin. Tuoreesta DVD:stä kaksi episodia tulee nyt suoraan Poriin Annikselle MUKAVAMMAKSI tapahtumassa näytille. Anniksen kahvilassa pyörii non-stop esityksenä koko päivän 5 Malike lyhytelokuvaa, joten sopii niitä sitten muun ohjelman lomassa tauoilla ihmetellä.
9.11.2013 -  Päivän menussa on ensin lasten ja nuorten elokuvakipinäkurssia Huittisissa, joka todennäköisesti tuottaa taas uuden elokuvan näkyviin. Sitten erityisryhmien elokuvapiirissä väännetään kaksi käsin 5.12. Se ERILAINEN tapahtuman mainoksia ja tiedotteita sekä ohessa julkaistaan elokuvapiirin ensimmäinen IKIOMA DVD Meidän leffat 2010-2013. Sitten Impola Opel merkkinen Mediavaunu hurahtaa sallittujen nopeusrajoitusten mukaan Huittisista suoraan Annikselle MUKAVAMMAKSI tapahtumaan näyttämään pari hullunhauskaa ja vähän vakavampiakin leffoja Hannes Tiiran, Ilari Koivusen ja Piia Nordlingin tietoiskujen lomassa. MUKAVAMMAKSI tapahtumassa pyörii kahvilassa non-stoppina 5 kpl Malike apuvälinevideoita ja työpäivän voi päättää Anniksella mukavasti Avain orkesteria kuuntelemalla. Eiköhän tässä sitten ole jo tarpeeksi yhdelle päivälle?19.11.2013 - Loppuvuoden työtehtävät vähenee ja pienenee kuin pyy maailmanlopun edellä. Eilen loppuvuoden työlistalla oli 71 tehtävää, nyt enää 70. Eilen kyllä saatiin muutama tehtävä pois päiväjärjestyksessä, mutta tuli muutaman uusi tilalle. Tänään päättyy erityisryhmien sosiaalisen median kurssi Porissa, mutta vääntöä vielä riittää 3.12.2013 seminaarijärjestelyissä. 

Muuten kuukausi meni kokolailla ryhmien kanssa kehitysvammaisten joulukuun alun teemaviikkoa järjesteltäessä ja markkinoitaessa, eikä mitään niin hirveän uutta länsirintamalla tapahtunut marraskuussakaan. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti