maanantai 2. joulukuuta 2013

MEKA TV joulukalenteriluukku 2.

Tänään oli Merikarvian Me Itse alajaoksen järjestämissä Facebook pikkujouluissa hiljaista kuin huopatossutehtaassa. Jos päivää vertaa 17 vuotta sitten järjestettyihin pikkujouluihin netissä, silloin kun päivässä kävi 1000 kävijää ja 100 viestiäkin jätettiin, niin voisi ajatella, että sosiaalinen media on aikansa elänyt. 
Muuten päivä oli mukava ja alajaoksen kokouksessakin oli yksi mukava asia käsiteltävän. Vaikka mediapiiri Merikarvian kansalaisopistossa toimii nyt 20. kauttaan, niin piirin 33 lyhytleffaa on aina tehty lainakalustolla. Nyt piiri sai Kehitysvammaisten Tukiliitolta pienen mutta merkittävän avustuksen, jonka turvin ryhmä saa hankittua nyt ensimmäisen videokameransa.

Piiri on tänä vuonna tehnyt 3 lyhytelokuvaa, joista tässä esimerkki opetuselokuvasta, jonka nähtyään jokainen osaa korjata rikki menneen videonauhan.Tänä vuonna tehtiin myös näyttely Merikarvian työkeskuksen 30 vuotisen taipaleen kunniaksi. Ja näyttelystä väännettiin sitten pieni dokkari myös, tietysti.Huomenna sitten Porin elokuvaseminaarissa esitetään ryhmän se kolmas vuoden elokuvista, pieni dokumentti Vertaistuki ja vaikuttamiskoulutuksesta. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti