torstai 12. joulukuuta 2013

MEKA TV Joulukalenteriluukku 12.

Länsi-Eura, lyhytelokuvakylä mallia 2013


Vuoden 2013 aprillijuttu tulee Länsi-Euran kyläyhdistyksen elokuvakurssilta. Länsi-Euran kylätalolla pidettiin elokuvakurssi lähinnä lapsille ja nuorille, mutta oli täällä aikuisiakin mukana. Kyläläiset olivat tykästyneet Ahlaste tuupin toimintaan ja täällä pohdittiin nyt, saataisiinko tänne myös jotain vastaavaa toimintaa.

Maaliskuun 23. päivänä pidettiin yhden päivä kurssi, jossa kuvattiin elokuva ideasta alkaen. Leirielokuvan piti editoida 28.3., mutta sitten päädytiinkin tekemään yksissä tuumin aprillijuttu ja tässä se 1.4. julkaisu juttu nyt sitten oli.12 tunnin elokuvakurssi Länsi-Eurassa oli kyllä todellinen tehokurssi, sillä saimme kuvattua kaksi elokuvaa ja toisen raakaleikattua tässä ajassa. Muutaman tunnin ohjaajan jälkikäsittelytunnin jälkeen se varsinainen kurssileffakin sitten saatiin tuubiin 9.4.2013.
Länsi-Eura oli uusi tuttavuus ja kurssi toimi siellä niin hyvin, että elokuussa tehtiin vielä 24H elokuvaleiri. Kaksi leffaa täälläkin syntyi.

Samaan aikaan kun lapset ja nuoret jahtasivat kummituksia, aikuiset tekivän myös oman kyläelokuvan.Harvassa kylässä sitä tehdään neljä lyhytelokuvaa vuodessa vai?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti