perjantai 13. joulukuuta 2013

MEKA TV Jouluallakkajuttu N:o 13.

Vuoden muistelmissa päästään tänään muistelemaan huhtikuuta. Huhtikuussa rämmittiin epätoivon rajamailla toiminnan jatkamisen suhteen. Kansalaisopistojen ryhmät lopettivat talvisen opinahjonsa ja hylättyjä apurahahakemuksia tulevaan toimintaa tuli tasaisesti mutta varmasti.

Huhtikuussa pyydettiin sitten kriisiapua Tampereelta. Me Itsen Käsikynkkäprojekin ja satakuntalaisten Me Itse aktivistien kanssa lyötiin viisaat päät tyhjän ohjaajan pään kanssa yhteen ja kehitettiin alueellisen yhteistyön malli Me Itse alajaoksille. Sen verran oli hommia, ettei aivan kokonaan tarvinnut laittaa hanskoja naulaan.


Merkintöjä huhtikuussa 2013

2.4.
MEKA TV toiminta pienenee pitkin kevättä kuin pyy maailmanlopun edellä. Tänään lähti Monituotteen ja Ojantien elokuvapaja kesälomille, joten enää vain yksi ryhmä jatkaa toimintaa toistaiseksi. Huonolta näyttää nyt seuraava puoli vuotta. Tarjolla ei ole nyt juuri muuta toimintaa kuin satunnaisestl tarjota lämmintä kättä vaan.

13.4. Huittisten elokuvateatterilla ensi-iltoja koko mokoma


Tässä ammatinvalintavinkkejä nuorilta elokuvan tekijöiltä Huittisista.Huittisiin perustettiin maaliskuussa Me Itse alajaos. Ensimmäinen julkinen esiintyminen oli Huittisten elokuvateatterissa, jossa juhlittiin koko mokomaa lasten ja nuorten elokuvakipinäryhmän sekä erityisryhmien elokuvien ensi-iltaa.

Me Itse Huittisten uuden alajaoksen ensimmäinen ensi-ilta Huittisissa.18.4.
Tänään pohditaan otsa rypyssä MEKA TV tulevaisuutta Me Itse Käsikynkkäprojektin järjestämän koulutus- ja kehittämispäivän aikana. Rahaa toimintaan ei ole eikä tukea tunnu löytyvän nyt mistään. Satakunnan Me Itse alajaosväki Eurajoelta, Harjavallasta, Huittisista, Merikarvialta ja Porista joutuu siis pohtimaan tosissaan joudutaanko laittamaan MEKA TV pillit kokonaan pussiin vai keksitäänkö vielä jotain kehitysvammaisten oman toiminnan turvaamiseksi täällä Satakunnassa.

19.4.
Eilen pohti 5 eri paikkakunnan Satakunnan alajaokset otsa rypyssä, onko mitään enää tehtävissä ja otsaryppyvisioden perusteella sitten selkiintyi, että jonkin sortin toimintaa jää yhä jäljelle tyhjästä pankkitilistä huolimatta.

Ohjaajan kannalta hiljainen välikuukausi huhtikuu oli vain hyvä, kun oli oma keittiöremppa meneillään. Toukokuun 24H leirejä valmisteltiin Karhuseudun kylillä ja Eurajoen Toimarissa tehtiin omaa esittelyvideota. Toukokuuksi olikin sitten tiedossa jo vaikka mitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti