keskiviikko 11. joulukuuta 2013

MEKA TV Joulukalenteriluukku 11.

Vuosirapsa 2013 etenee nyt maaliskuuhun.

MEKA TV maalikuu 2013


Isoin urakka saatiin valmiiksi Kehitysvammaisten Palvelusäätiölle. Seminaarivideo Muuttamisen aika Piia Nordlingin ja Sami Virran esittämänä osui ja upposi seminaariyleisöön hienosti.Kansalaisopistoryhmät Huittisissa, Porissa ja Merikarvialla ahersivat samoin kuin Ahlaste tuupi.

Maaliskuussa kerättiin talven kuulumisia Monituotteen porukan kanssa pientä uutiskoostetta tehdessä.Eipä tuohon uutislähetykseen sitten muuta lisättävää tällä kertaa taida ollakaan. Toimintaa vedettiin osa-aikaisena sirpaletyönä keskinmäärin 5 tuntia viikossa ja loput vapaaehtoistyönä. Vaikeaa oli siis edelleen.

Merkintöjä maaliskuussa 2013

1.3.2013

Allakan mukaan kevät on alkanut ja tyhjältä näyttää edelleen myös MEKA TV allakkan kevät. Maaliskuu mennään puolipäiväisenä toimintana 22 tuntia viikossa ja pääsiäisen jälkee action loppuu lähes kokonaan kahdeksi kuukaudeksi. Eilen meni yksi pelastava iso tilaustyö sivu suun ja lunta tuntuu tulevan tupaan nyt joka nurkasta tulevaa toimintaa ajatellen.

5.3.2013


Tänään pyyhkäistiin punakynällä 9 lyhytleffaa vuoden MEKA TV toimintasuunnitelmista pois, rahaa tekemiseen ei vain löydy. Omaa tuotantoa ei näillä eväin pystytä tuottamaan, muutaman kurssin ja tilaustyön sekä työkkärin varassa nyt edetään loppuvuosi näillä näkymin. Kaikista tämän vuoden avustushakemuksista on nyt tullut vain lunta tupaan.

10.3.2013


Kulkupäivä Tampereelle tänään. Ensin viedään Merikarvian ja Porin Me Itse alajaosten väkeä sekä 300 kpl Käsikynkkä projektin uunituoretta Kokemuksen ääni DVD:tä Me Itse vuosikokoukseen. Sitten käydään Maliken kanssa kuvaamassa toimintavälinekoulutuspäivää perheille. Pari pikapalaveriakin tarttis pitää jossain vaiheessa lennossa. Sitten huristellaan taas autolla porukoiden kanssa Merikarvian kautta kohti kotia Poriin nukkumaan.

19.3.2013


Hyvää tasa-arvon päivää vaan kaikille. MEKA TV juhlii tätä päivää ensi Porin Me Itse alajaoksen kanssa kevätkokouksen myötä ja illalla perustetaan Huittisiin oma alajaos. Illalla liputetaan myös Huittisten elokuvapiirin uuden elokuvan VIDEONAUHAN DIGITOINTI ensi-iltaa.


20.3.2013

Tänään sitten haukattiin taas tyhjää yhden hakemuksen kanssa ja se taas tietää sitä, että MEKA TV toiminnasta vedetään nyt lasten ja nuorten kansainvälinen elokuvatoiminta punakynällä kokonaan pois toimintasuunnitelmista.

22.3.2013

MEKA TV ansioluetteloon lipsahti taas yksi elokuvapalkinto. Tällä kertaa Matomäen koululle napsahti elokuvapalkinto Suomi-Unkari seurasta.
Maaliskuun hiljaiselo ei silti haitannut MEKA TV ohjaajaa, päällä oli keittiöremppa ja keittiöstä oltiin evakossa. Onneksi sentään Moccamaster toimi. Toinen asia, mikä hiljaiselossa edistyi oli kaluston ja ohjelmien päivittäminen, varustautuminen mahdollisiin tuleviin rientoihin taas ajantasaisin työkaluin. Suurin hankinta oli kamerahankinta, joka sitten osoittautuikin hyväksi hankinnaksi loppuvuoden kiireitä ja tarpeita ajatellen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti