tiistai 9. joulukuuta 2014

Osku Oppaan MEKA TV joulukalenteri 9/24

Täällä taas minä, Osku Opas ja MEKA TV joulukalenteri vuosimallia 2014 ja 9. luukku. Tällä kertaa kaivelen tikulla silmää ja muistelen mitä MEKA TV toiminnoissa helmikuussa tänä vuonna tapahtui.Helmikuussa haaveiltiin, että saataisiin editointisumaa purettua pois maaliskuun menoja ajatellen, mutta läskiksi meni. Vain 6 kpl lyhytelokuvia saatiin tehtyä ja toinen mokoma uusia tuli sillä aikaa tilalle.

Valmista kauraa tuli vain Ympäristö eläväksi kuvaksi projektista, Monituotteen elokuvapiiristä, monikansallisesta lasten ja nuorten  Hiphop tanssiryhmältä, Me Itse uutisia, Validia elokuvaryhmän runomaatio sekä Euran lasten ja nuorten elokuvakurssilta.

Jälkijunassa animaatioita suunniteltiin ja valmisteltiin 5 eri ryhmässä, Ahlaste tuupi porskutti ja sitten tehtiin Me Itse kuvausreissu Etelä-Pohjanmaalle. Talvilomasta ei jäänyt kyllä oikein mitään käteen ja tuli vielä helmikuun viimeisenä päivänä käytyä Helsingissäkin kuvausreissulla.

Tässäpä teille kertaukseksi Me Itse uutispläjäys alkuvuoden tapahtumisista.
Vähän oli epämääräistä haahuilua helmikuu, kun valmisteltiin samalla muun työn ohessa veturitallissa Jälkijunaveturin käynnistämistä maaliskuussa. Mutta se on sitten taas jo 10. luukun juttu se.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti