keskiviikko 3. joulukuuta 2014

Osku Oppaan MEKA TV joulukalenteri 3/24

Moro täällä Osku Opas taasen ja vuorossa on MEKA TV jouluallakkaluukku 3. Iltayöpuuhaksi meni tämänkin luukun avaaminen, kun päivisin ja iltaisin riittää puuhaa tällä valtakunnallisella kehitysvammaisten teemaviikolla vaikka mitä, ettei kerrotuksi saa.
Tänään ollaan juhlittu kansainvälistä vammaisten päivää, vapaaehtoisten päivää ja kahden ryhmän elokuvailtama pikkujoulujuhlaa.


Toisesta minä nyt tänään ajattelin kertoa ja päivän ensi-illankin tänne linkata.


Tänään kansainvälisenä vammaisten päivänä oli siis Validia Porin elokuvaryhmän tämän vuoden viimeinen kokoontuminen. Olimmekin päättäneet, että katselisimme lyhytelokuvia glögin kera ja tämä päätös sitten pitikin.


Syksyn mittaan olemme porukalla pohtineet, mitä se yhteisöelokuvatoiminta oikein merkitseekään, onko se jonninjoutavaa hapatusta vai ihan jotain muuta.


Tässä se sitten on, monen viikon pohdinnan ja menneiden elokuvien kaivelun tulos. Ainakin minä pidän tästä jutusta aivan kovasti.

Luulenpa, että tätä tullaan käyttämään erilaisissa koulutustilaisuuksissa vielä kokolailla paljon.


Ryhmä sai aikaiseksi tänä syksynä kaksi lyhytelokuvaa, joten laitetaan tähän nyt se toinenkin. Tämän toisen lyhärin genre on muuten runomaatio. Jos et tiedä mitä runomaatio tarkoittaa, kannattaa katsoa muitakin Validia Pori elokuvaryhmän runomaatioita, muut eivät tätä ole vielä keksineet.

KAIKKI tämän ryhmän elokuvat löydät muuten tästä linkistä


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti