perjantai 19. joulukuuta 2014

Osku Oppaan MEKA TV joulukalenteri 19/24

Minäpä täällä taas Osku Opas ja olen siirtynyt muistelemaan marraskuun MEKA TV toimintaa tässä jouluallakassa. Marraskuukin on perinteinen MEKA TV hässäkkäkuukausi, joten eihän tässäkään mitään niin erinomaisen uutta länsirintamalla ole kerrottavana.


Alkukuukausi meni Ahlaste tuupin Grande Finalin ensi-iltaelokuvia editoitaessa. Välillä käytiin edioinnin lomassa Ruskilassa, Porin sosiaalisen median kurssilla, Porin Validiassa, Olavin kouluussa, Helsingissä Äiti ei pysy kärryillä -seminaarin suoralähetystä kuvaamassa, Harjavallassa, Merikarvialla, Noormarkussa, Eurajoella ja Huittisissa.

20.11. sitten rävähti Ahlaisten koululla Karvianjoen vesistön alajuoksu eläväksi kuvaksi -projektin 6 virallista ensi-iltaa ja kaksi muuta tuupin ensi-iltaa kaupan päälle. Yleisöäkin tilaisuudessa oli mukavasti 130 ja meillä kaikilla oli niin mukavaa.

Ei siinä sitten kauaa nokka tuhissut noiden ensi-iltojen jälkeen, kun oltiin taas menossa Eurajoelle, Harjavaltaan, Merikarvialle, Porin Me Itse järjestelypäiville, Porin Validiaan ja Ahlaste tuupiin takaisin. Nokka tuhisi kyllä sitten joulukuun kehitysvammaisten valtakunnallista teemaviikkoa järjesteltäessä viidellä eri paikkakunnalla, joten ei tässä kauaa kerinnyt missään vaiheessa pohtimaan, mitä ihmettä sitä on tullut taas tehtyä.

Marraskuussa julkaistiin siis 12 lyhytelokuvaa. Kovasti vähälle näkyvyydelle jäi muiden töiden alle tämä Olkirakentamisvideo, jonka vinkkaamme nyt päivän lyhytelokuvaksi.Jos kolme pientä porsasta olisi aikanaan nähnyt tämän videon, olisi kyllä ison pajan suden tie tyssännyt olkitaloon ja Veli Pontevan tiilitalon rakentaminen olisi ollut aivan turhaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti