torstai 11. joulukuuta 2014

Osku Oppaan MEKA TV joulukalenteri 11/24

Tänään minä Osku Opas olen päässyt vuoden muistelmissa huhtikuun MEKA TV tapahtumiin.Huhtikuu taisi olla MEKA TV kuukausista julmin, ainakin mitä tulevaisuuden tutkailussa tuli esille. Kansalaisopistokurssit olivat kutakuinkin menneen talven lumia eikä tulevasta toiminnasta oikein tiennyt taas mitään.  Jos maaliskuu vedettiin vaudikkaasti Jälkijunassa kolmen ohjaajan ja veturin vetämänä, niin huhtikuussa tultiin kyllä resiinalla perässä yhden osa-aikaisen tuntityöläisen voimin.

1. huhtikuun viikko meni silti vauhdikkaasti. Ensin oli kuvausmatka Vuokatille ja sitten samalla reissulla Himokselle. 

Vuokatilla kuvattiin Malike video Vauhti on mukavaa ja Himoksella kuvattiin soveltavaa alppihiihtoa. Himoksen kuvat tehtiin vähän pienellä riskillä, rahoitus editointiin ratkesi itse asiassa vasta nyt joulukuussa pari päivää sitten.

Täälläpä teille demo ja vähän esimakua tulevasta soveltavan alppihiihdon DVD:stä.
Muuten oli töitä harvakseltaan ja uhkasivat loppua tyystin, mutta sitten hiukan ennen Vappua tuli yhden vuorokauden aikana 4 kpl myönteisiä rahoituspäätöksiä. Ahlaisten nuorisoseura sai rahoituksen Karvianjoen alajuoksu eläväksi kuvaksi -projektille ja Ari Impola sai Porin kulttuurilautakunnalta työskentelyapurahaa Jälkijunassa hankkeen edistämiseen. Nämä kaksi tukea varmistivat sitten sen, että MEKA TV toimintaa voidaan jatkaa ainakin 2015 huhtikuuhun saakka. Pienestä oli taas toiminnan jatkuvuus kiinni, sen verran kädestä suuhun tässä eletään vuodesta toiseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti