tiistai 22. toukokuuta 2012

Allakasta vasemmalla kädellä repäistyjä

Minulla on kyllä nyt kadonnut kokonainen työviikko jonnekin hukkaan? Eikä sitä löydy niin mistään työpöydältä, eikä edes lattialle työnnettynä.


Työpöydän allakka ja päivän tehtävälista on jumahtanut 2.5. päivään ja viimeinen vähänkään älykäs merkintä jonnekin muistiinpanoihin 9.5. tienoille.


Katsotaanpas nyt mitä MEKA TV allakasta repäistynä löytyy. Kai tässä nyt sentään jotain on saatu oikeallakin kädellä aikaan?


10.5. torstai oli Maliken Sosiaalisen tilinpito-DVD:n tiukka editointipäivä. Kaiken kaikkiaan työpäivälle tuli jopa ihmillisesti vain 8 tuntia päivä. 


11.5. perjantaina piti olla palkallinen päivä, mutta palkkatöitä tuli tehtyä vain 3 tunnin edestä. Sekalaista näkymätöntä rummunlyöntiä sitten koko muu päivä.


12.5. Vapaa lauantai.


13.5. sunnuntaina oli pakko ryhdistäytyä äitienpäivästä huolimatta ja tehdä iltahommina vihdoin ja viimein kaksi FENIX käännöstä julkaisukuntoon. Nyt sitten nämäkin hommat on vain 9 tunnin ähellyksen jälkeen vain laskutusta vailla valmis. 
14.5. maanantaina piti koota kaikki keskeneräiset hommat jotenkin yhteen ja käydä SEKKistä pyytämässä aamupäivällä hätäapua editointiin. Sitten sain mielyttävää postia, joka suisti osaltaan ajatukset päivän töistä raiteiltaan. Keskipäivillä aloitin sitten veroilmoituksen tekemisen ja kuittien hakemisen yhteydessä tulikin sitten pemotettua samalla parin vuoden arkistot lähes ajan tasalle. Käytännössä työpäivä meni Rummunlyönneille, nyt odottaa parin vuoden arkistointi tuossa työstäjää siistissä melkein järjestetyssä nipussa. Turhaa paperimoskaakin tuli yhden saunanpesällisen verran.


15.5. tiistaina löysin vielä tarkistussiivouksessa 2000,- edestä kuitteja, joten huolella tehty veroilmoitus meni vielä uusiks. Iltapäivällä olin kyllä Harjavallan lukion editointiporukan kanssa aika puhki, mutta onneksi nuoret saivat paljon hyvää minusta vanhasta ja väsyneestä huolimatta. Illalla käytiin vielä Eeva-Liisan kanssa Aurassa kyläpalaverissa suunnittelemassa FENIX kylätapahtumaa.


16.5. keskiviikkona hurahti palkallisena työpäivänä ensin Työhuoneella, sitten Ahlaisissa toukosiunausta kuvaamassa ja illalla vielä Harjavallassa editointia avustamassa ja Kokemäen Pitkäjärvellä yhtä kuolemantapausta kuvaamassa. 


17.5. helatorstai menikin nukkuessa ja laiskotellessa, illalla piti vain käydä kuvaamassa yksi kohtaus Harjavallan voimalaitoksella.18.5. perjantai meni kyllä yhden oman palaverin takia kokolailla vapaapäiväksi. Vähän jotain koitin vääntää, mutta työpäivän tasaukseksi taisi mennä ilman minkäänlaista näkyvää tulosta.

19.5. lauantaina oli Otsolassa Viikkari-juhlien kunniaksi kevään Otsola ensi-illat non-stop esityksenä näytillä. Muutaman tunnin työpäiväkin tuli käytetyksi Ahlaisissa larppia kuvaamassa.

20.5. sunnuntai oli taas pitkää vääntöä, ei oikein työpäivä, muttei vapaatakaan. 19 keskeneräistä videota vain odottaa tekijäänsä, piti kaapata kuvanauhoja seuraavaksi viikoksi, latailla akkuja kaikkea muuta olematonta.

21.5. maanantaina olikin sitten selkeä 14 tunnin työpäivä, ensi tehokas parituntinen postien ja allakan kanssa, Matomäen koulun 1. kuvauspäivä luuhattiin metsässä ja Harjavallan kurssin toinen elokuva tuli lähes valmiiksi editoitua. Päivän keli oli kyllä surkea työpäivälle, hellelukemisssa miltei, mutta minkäs teet. Iltapalaksi vielä väännettyä vielä yksi Maliken episodi lähes valmiiksi editointipöydälle, joten kyllä sitä siinä jo sitten olikin oikean käden puuhaa.

Mikä sitten tekee minun oloni näin turhautuneeksi? Sekö, etten nyt taas tunne saavani mitään oikeaa aikaan vasemmalla kädellä vai? On vain niin aivan liikaa kaikkea kesken.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti