torstai 10. toukokuuta 2012

Harakoille ja ketuille ähäkuti

Maanantaina työpäivä meni kyllä harakoille ja ketuille, mutta viikon edetessä on tapahtunut onneksi sitten paljon ihmillisempää kehitystä työasioissa.

Tiistaisin on kaikki toisin


Piti omistaa maanantai palkkatöille, mutta toimerruin tekemään niitä vain kolmisen tuntia, joten puolikas päivä meni kaikkiin sekalaisiin Rummunlyönteihin. Jotenkin sitä vain sai tuherrettua 11 tuntia työpöydän ääressä saamatta mitään näkyvää aikaan.


Tiistaina sitten taas kaikki oli toisin, ainakin mitä tuloksiin tulee. Ei puhuta nyt vieläkään työtehosta, mutta aamulla kuulin heti hyviä uutisia.
SEKK ry valitiin yhtenä kuudesta kulttuurialan yhdistyksestä mukaan Diges ry:n strategia 2020 -sparrausrinkiin. Mukana on mm. Tanssiteatteri Raatikon kannatus ry, AV-arkki ry ja Suomen Jazzliitto ry.
Ei siis mennyt 1. Rummunlyöntipäivä hukkaan Helsingissä, päästiin siis mukaan kovaan seuraan. Sparrausrinki koskee myös MEKA TV toiminnan kehittelyä, sillä työn jatkamista ja kehittämisestähän tässä on kyse vuosikausiksi eteenpäin. Varsinkin MEKA TV toiminnalle se saattaa olla kova juttu, kun toiminta on kutakuinkin kaksi kertaa vuodessa kokonaan katkolla, josko täältä löytyisi reseptejä ja työkaluja hieman inhimillisempään kehittämiseen.


Tiistain olin ajatellut käyttää Rummunlyönneille, mutta kävi sitten samoin kuin maanantainkin kanssa, onnistui vain puoliksi.


Aamu meni työpöytää siivotessa ja SEKKissä Piian Helmisen kanssa kesän töitä suunniteltaessa. Siinä sivussa sitten päätettiin, miten niputetaan MEKA TV 20 VUOTTA ja tehtiin yhden elokuvan käsikirjoitus. MEKA TV historiaa voidaan tarkastella Piian kautta, vaikka hän onkin ollut "vain" 16 vuotta toiminnassa mukana. Ja käsikirjoitustyön sivussa laskettiin, että Piian on ollut mukana toimittajana, ohjaamassa tai muuten merkittävässä roolissa 16 MEKA TV lyhytelokuvassa tai TV ohjelmassa.


Piiasta kuullaan siis vielä Rummunlyöntien yhteydessä, tässä pieni esimerkki Piian työstä Ihmisiä työssään sarjassa.Täällä koko 14 osainen IHMISIÄ TYÖSSÄÄN -sarja nähtävilläSEKKissä sain sitten muutaman muunkin takkuilevan asian nytkähtämään eteenpäin. Puolen päivän aikaan sitten lakkasi Rummunlyöntien pärinä ja sain kotityöhuoneessa pari tahmailevaa palkkatyöasiaa edistettyä. Työpäivästä tuli ajallisestikin inhimillinen, päätin työasioiden vatvomisen hyvissä ajoin ja muutama kotiasiakin tuli toimitettua. Autossa on nyt vihdoin uudet kesärenkaat ja painepesurikin tuli ostettua, mutta se onkin sitten jo aivan toinen juttu.

Loppuviikko meneekin sitten palkkatöille Maliken sosiaalisen tilinpitovideon kuvauksiin ja editointiin, Matomäen kouluprojektin käynnistämiseen, Harjavallan lukion editoinnin valmisteluihin, FENIX-leffojen käännösten viilauksiin ja Ahlaste tuupiin, joten viikon saldo on kaksi puolikasta Rummunlyöntipäivää. Aikataulussa pysytään ja on tiedossa kutakuinkin vapaa viikonloppukin. 

Asiat rullaavat siis viikon tahmean alun jälkeen eteenpäin, joten ähäkuti harakoille ja ketuille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti