keskiviikko 6. kesäkuuta 2012

Monen allakan loukossa

Työpöydän allakka ja tehtävälista on jämähtänyt viikolle 18, vapun tienoille. Viimeiset rummunlyönnit on naputettu 22.5. Kun on monta työnantajaa, niin on monta allakkaakin. Kun on monta allakkaa, niin...?


Työpöydän allakka on helppo päivittää. Viisi tyhjää viikkosivua vain eteenpäin ja siihen tämän viikon menot näytille. Tältä näyttää viikon menopaikat; SEKK, SEKK, DIAK, SEKK, Himmeli, Kokemäen seuraintalo, Satakunnan ELY keskus, Kurjenrahka, Aura, Lieto Zoolandia, Aura, Lieto, Aura ja Levanpelto kysymysmerkillä. Yksi oma meno ja MEKA TV menoja loput. Työpöydän silmäilyallakka on siinä. 


Huittisten kurssiallakkaa 2012-2013 suunnitellessa pitää tutkia, milloin on talvilomat ja pääsiäiset 2013. Se sitten olikin jo työläämpää JHL pöytäkalenterissa ei ollut vuotta 2013 laisinkaan. Ei sen nyt pitäisi enteillä enää tulevaisuuttanikaan, onhan minulla ja MEKA TV:llä jo 4 päivää töitä tiedossa ensi vuodeksikin. Kun talvilomien, pääsiäisen ja muiden kurssilaisten menot on huomioitu, onkin Huittisten allakka siinä. Huittisssa siis jatkuu lasten ja nuorten elokuvakipinäkurssi
sekä erityisryhmien elokuvakurssi.
Tuossa kipinäkurssin viimeisin MUKULAPUKULARADIO
mallina ryhmän vauhdikkuudesta.

Huittisiin on järjestymässä kurssin 1.12.2012 kehitysvammaisten teemaviikon yhteyteen Myötätuulen viesti 2012 päivä, joten Huittisten MEKA TV asiat ovat nyt hyvällä omalla tunnolla kesälomilla ja jatkuvat syksyllä.

Seuraavaksi SEKKin työntekijöiden allakkaan käsiksi. 18 tuntia SEKKin tehtäviä siellä on nyt minulle päivitetty, mutta harmillisesti kaikki palkattomia luottamistehtäviä, jotka on vain pakko hoitaa, jotta jokin asia menisi edes vähän eteenpäin joskus, ehkä. Palkallisia työtunteja ei olla sovittu yhtään koko loppuelämäksi. Toivottavasti niitä vielä joskus tulee, mutta huonolta vähän näyttää tämä suunta.

Sitten päivittämään julkista nettiallakkaa, joka lienee kaikkein eniten ajan tasalla. Pidän sitä ajan tasalla jo senkin vuoksi, että mahdolliset asiakkaat ja yhteistyökumppanit löytävät sieltä helposti sopivia ajankohtia yhteistyökuvioita suunniteltaessa. Tätä allakkaa olen kyllä onnistunut täyttämään siinä järjestyksessä kuin ollaan sovittu, vain pari kertaa olen joutunut siirtämään jotain päivämääriä asiakastöiden vuoksi. Täältä tulee myös tehtyä rapsat ja tarkistettua palkalliset työtunnit.

Lähes yhtä ajan tasalla on minun paperiallakka, jota tulostan paperille aika ajoin ja täytän sitä kynällä silloin, kun onnettomat nettiyhteydet eivät esimerkiksi maaseudulla toimi. Tai kun ei vain yksinkertaisesti ei huvita käyttää tietokonetta.

Yksi julkinen allakka on myös MEKA TV etusivu. Kohtuullisen ajan tasalla tapahtumista tämäkin, ainakin etusivu.

Sitten käytän henkilökohtaiseen MEKA TV suunnitteluun vielä yhtä MindMap allakkaa ideointiin ja Excel taulukkoa työtuntien suunnitteluun ja laskemiseen.

Pakko myöntää, että 7-8 allakan ylläpitäminen eri työnantajien ja tehtävien vuoksi on aika aikaavievää puuhaa. Mutta nyt on taas puolen päivän aherruksen jälkeen koko loppuelämäni oma ja MEKA TV työallakat taas ajan tasalla sovituissa asioissa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti