torstai 21. kesäkuuta 2012

Juhannussiivoa työpöydällä

Vuoden pisin ja valoisin päivä meneillään. Myös työrintamalla olisi tarjolla vuoden työläin päivä, jos mielisi juhannuslomalle ja siitä kesälomille. Työpöytä tarttis siivota talven ja syksyn roinista. 


Taidan silti ottaa päivän rennommin ja siirtää kesälomaa päivällä parilla, ei tarvitsisi sitten niin tuskallisesti vääntää, eihän nämä työt tekemällä lopu. Siihen pisteeseen nämä pahiten keskeneräiset hommat täytyy saada, jotta ne voi hyvällä omalla tunnolla unohtaa muutamaksi viikoksi. Ainakin kahdeksi viikoksi.


Rummunlyöntejä olen naputellut tänne näemmä viimeksi 10.6. Kuinkas sitten kävikään?


Lyhyesti; edellinen viikko meni syksyn työohjelmia tehdessä ja 6 palaverimerkintää löytyy allakassa. 


Viikkoa ennen juhannusta allakassa oli merkinnät Tallinna, Helsinki, Ahlainen ja Tampere. Se selittäneekin kaaoksen työpöydälläni. 


Tallinnan reissu oli lomareissu, ensimmäiset ihan oikeat vapaat neljään viikkoon. Kolmeen vuorokauteen en tietokonetta avannut, en kuvannut mitään, enkä kirjoittanut ja vastasin vain yhteen tekstiviestiin. Puhelin ei soinut tuona aikana kertaakaan. Tuohon voisi vaikka tottua.

Tänään vuoden valoisimpana päivänä pitänee vääntää vielä kokolailla asioita pois päiväjärjestyksestä, jotta kukaties huomenna tulisi taas sellainen oikea vapaapäivä. Tästä sitten alkaa päivät pidentyä, valo vähentyä ja talvi tulee kohisten. Syksyn kurssiasiat alkavat olla järjestyksessä, joulukuun ohjelmat selvillä, joten on siis aika nauttia näistä pimenevistä öistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti