maanantai 11. kesäkuuta 2012

Työviikon 22. päivä

Edellisestä ihan oikeasta kokonaisesta vapaapäivästä on kulunut jo 21 työpäivää. Seuraava on kyllä jo onneksi 3 päivän kuluttua, alkaa olla jo vähän sellainen olo, että tulee tarpeeseen. Tätä tämä työn vapaus teettää.

Minulla ei tänäkään vuonna ole mitään oikeaa palkallista kesälomaa, mutta tämän(kin) pitkän rytistyksen jälkeen kyllä uskoisin, että olen mahdollisesti oikeutettu pitämään muutaman viikon vapaata sekä töistä että myös valitettavasti ansioista. Ei kyllä oikein olisi varaa pitää kesälomaa, mutta ei taida olla varaa olla pitämättäkään, jos aikoo taas repaleisen pätkätyösyksyn jaksaa.


Takana on onnistunut FENIX viikonloppu Aurassa ja edessä kaiken mahdollisen purku, jotta pääsisi kesälomille. FENIX tapaaminen oli viimeinen, loppudokumentin ja raporttien kokoaminen vielä odottaa.

Nyt pitää aamupalaksi mennä sopimaan Otsolan kansalaisopistolle syksyn kursseista. Allakassa on syksyksi vielä 66 päivän työttömyyden aukko paikattavana. Jos faktoihin nojaa, niin aikamoisen kehnolta näyttää taas MEKA TV tulevaisuus ja minun siinä samalla.


Joulukuun 15. päivä tänä vuonna tulee 10 vuotta täyteen siitä, kun on viimeksi tarvinnut työvoimatoimiston palveluita. Vaikka tilanne näyttää taas kehnolta, eiköhän sitä jotain ilmaannu. Tästä sitten vaan alkuun tämän työviikon 22. työpäivä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti