tiistai 4. joulukuuta 2012

AINA ON OIKEA IKÄ -seminaari

Aamulla varhain...


Tänään se sitten on MEKA TV toiminnan vuoden tärkein päivä, AINA OIKEA IKÄ -seminaari on alkamassa. 
Tapahtuma on 5. elokuvaseminaari, mitä nyt on järjestetty Porissa. Mistään vakiintumisesta ei voida puhua, joka vuosi toiminta on katkolla tähän aikaan vuodesta, niin tänäkin vuonna. Tänään tapahtuman jälkeen on pankkitili miinuksen puolella noin 140,-, eikä jatkosta ole juurikaan mitään muuta varmaa kuin epävarmuus.

Mutta ei periksi ei anneta, seminaarin sisällöstä on tulossa taas hieno. Järjestelyt on tässä vaiheessa pahasti kesken ja edessä näyttää olevan vain jonkinsortin kaaosta, joka toivottavasti muuttuu taas hallituksi kaaokseksi.

Taustajärjestelyt ovat suhteellisen hallinnassa omia tehtäviä lukuunottamatta. Esitysmateriaalin valmistelu ja viimeisen ensi-illan viimeistely saatiin siihen malliin kello 3 aamulla, että ehti ottamaan pienet torkut. Aamulla siten taas kello 6 alkaen koitetaan saada loput tehtävät järjestykseen, jotta kello 10:00 kaikki on ok.

Vielä pitää tehdä lippusta, lappusta, DVD-kansia, tiedotetta, diplomia ja seminaariohjelma tarttis juontajille kirjottaa puhtaaksi ja niin edelleen show must go on..

Klo 7:25


Tulostin alkoi temppuilla kun piti tulostaa kaikki seminaarin paperit kaikessa kiireessä... niin tuttua.


Klo 7:44


Microsoftin ohjelmat vittuilee. Ohjelmasta löytyi aivan uusi ominaisuus, joka estää tekemästä mitään.


Kaikkien mahdollisten ja mahdottomien ongelmien jälkeen kello 9:59 kaikki toimi juuri niin kuin kello 10:00 pitikin.

Kas tässä päivän ensimmäinen ensi-ilta.Ja täällä se toinen.


Näillä mennään. Seminaari lähestyy loppuaan ja hyvin on mennyt järjestelyhankaluuksista huolimatta. Loppurapsaa sitten illalla.

Ps. 6.12.2012

Eipä olla vielä loppurapsaa jaksettu tehdä. Kun oltiin purkamassa seminaaria, niin auton rengas oli mennyt puhki. Siinä vaiheessa renkaanvaihdossa kyllä tyhjeni takkikin.

Seminaarin järjestelyissä ei oikein mikään mennyt niin kuin oltiin suunniteltu, mutta itse seminaari kaikkien mahdollisten hankaluuksien jälkeen meni aikataulullisesti nappiin, tekniikka toimi, ohjelma toimi ja oli juuri niin antoisaa kuin pitikin ja kaikilla oli mukavaa.

Kiitos kaikille osallistujille, talkootyöntekijöille, esiintyjille ja yleisölle! Me kaikki teimme seminaarista onnistuneen ja hienon!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti