torstai 13. joulukuuta 2012

13. MEKA TV joulukalenteriluukku

Joulukuun aikan ollaan lyöty lujaa Rummunlyöntejä Satakunnasta useissa eri tilaisuuksissa ja vuoden toiseksi viimeisin julkinen rummunlyöntipäivä on perjantaina 14.12.2012. Nyt lyödään taas lasten ja nuorten elokuvatoiminnan puolesta.
It´s Ok?
Avoin Info- ja tiedotustilaisuus
Harjavallan lukiolla
perjantaina 14.12.2012
kello 9:00


Miten menee satakuntalaisella mediakasvatuksella tänään? 

Satakunnan Elävän Kuvan Keskuksen ja MEKA TV ohjaamat mediakasvatus- ja elokuvaprojektit ovat tuoneet tänä vuonna yhden valtakunnallisen ja kaksi kansainvälistä elokuvapalkintoa, joista Harjavallan lukion It´s Ok ja Matomäen koulun Metsäkeikan elokuvia ja tekijöitä huomioidaan tiedotustilaisuudessä julkaistavan DVD:n muodossa.

DVD julkistamis tilaisuudessa avataan myös muita satakuntalaisen mediakasvatuksen sekä lasten ja nuorten elokuvaprojekien kuulumisia ja tulevaisuuden näkymiä.

Päättyvä vuosi on ollut MEKA TV toiminnan 20 juhlavuosi ja 2013 juhlistetaan Satakunnan Elävän Kuvan Keskuksen 20 vuotista toimintaa. Näiden kahden juhlavuoden aikana lyödään Satakunnassa ja valtakunnallisestikin nyt lujaa rumpua satakuntakuntalaisten media- ja elokuvakasvatus toimintamallien puolesta ja nyt on välitodistuksen aika, mitä ollaan saatu tänä vuonna aikaan.

Tervetuloa mukaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti