sunnuntai 2. joulukuuta 2012

2. MEKA TV joulukalenteriluukku

Näihin aikoihin ollaan joulukalenterin lisäksi pidetty myös pikkujoulujuhlia netissä. Ensimmäiset juhlat pidettiin 1996, jolloin kehitysvammaisten kanssa päästiin tekemään omaehtoista mediaa nettiin. Viime vuosina ei olla jaksettu, kun ollaan järjestetty valtakunnallisia erityisryhmien elokuvaseminaareja joulukuun alussa nyt viitenä vuotena peräkkäin. Aika vanha juttu tämä joulunalustainen interaktiivisuus siis on jo.

MEKA TV sunnuntairutiineihin kuuluu yleensä viikkolistojen seuraamista, paljonko YouTubessa on ollut katselijoita jne. ym. löysää raportointia. Tässä siis katsotuimmat MEKA TV leffat viime aikoina.


Viikon katsotuin on nyt Harjavallan lukion elokuvakurssin It´s Ok, joka palkittiin juuri Oulun lastenelokuvajulilla Pikku-Oskarilla.
Kuukauden katsotuin tulee myös Harjavallasta. 
Simo Uotilan Hevonen maatilalla on ollut kestosuosikki jo pidemmän aikaa.Vuoden katsotuin ja samalla kaikkien aikojen katsotuin MEKA TV leffa on
Kiertoajelu Eurassa.


Kaikkien listojen kärkipäässä keikkuu myös tämä
FENIX nuorten Loimaan Lordi.Entä mitäs muuta kuuluu MEKA TV sunnuntairauhaan? Eilen tuli yksi viikon kuudesta ensi-illasta valmiiksi, tänään toinen. Huomiset Merikarvian esitykset on laitettu esityskuntoon ja työkoneiden varmuuskopioita on tehty koko päivän muun olemattoman touhun ohessa. Eipä siis oikein oikea työpäivä, mutta ei vapaapäiväkään, vaikka omiakin asioita on tullut koko mokoma hoidettua. Työlista pysyy sitkeästi siin 50 keskeneräisen työtehtävän määrässä, mutta nyt sentään kun yhden homman saa tehtyä, ei tule enää kahta uutta tilalle, niin kuin tässä syksyllä on yleensä käynyt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti