torstai 3. huhtikuuta 2014

Torstai on toimintaa täynnä

Saattaa olla, että laskettelu rinteessä on hieman helpompaa kuin kiipeäminen kameroiden kanssa, mutta eipä syytä valitukseen. 
Paikat on vähän aamujumissa, mutta eiköhän ne aukene, kun aamupäivällä on hiihtoretken kuvaukset tiedossa ja iltapäivällä mennään koiravaljakoila pitkin metsiä. Torstai on siis toimintaa täynnä, kun vielä pitää saada jokunen haastatelunpätkä talteen ja varsinkin hiihto-osuuden kuvaaminen on aika haastavaa. Koirien kanssa teoriassa pitäisi olla helpompaa, kun koirat vetää, mutta hiihtokuvaus pitänee tehdä itse hiihtäen samalla.

Tänään olisi hyvä saada kuvausapua eiliseen tapaan. Eilisistä rinnekuvista löytyi muutama helmi ja ajatus, miten Malikkeen lyhäriin Vuokatista saadaan taas jotain uutta näkökulmaa esille. Itse en ole ihan varma, tuliko omista kuvista mitään niin kovin erinomaista, mutta leffast tulee hieno.Samalla tässä on jo viritelty laitteista, terotettu yökaluja ja kuvakulmia viikonlopun Himoksen kuvauksia ajatellen samalla.

Nyt 7.33 pitää mennä aamupalalle ja vuokraamaan suksia ja monoja ja sitten vaan monot jalkaan ja menoksi.


12:07

Vaihteeksi syömään. Takana 6 km perhehiihtolenkki kameroiden kera ja hauskaa oli, sekä hiihtäminen että kuvaaminen. Hiihtolenkki oli vuoden ensimmäinen ja hiihtoretkikuvaus ensimmäinen ikinä. Nyt ainakin tietää, mitä kuvausvarusteita olisi pitänyt ottaa, mutta meni se näinkin.

16:33


Nyt on sitten koiratkin kuvattu ja huskyillä ajeltu. Nyt kyllä vähänkös väsyttää, mutta kuvat on kaapattava koneeseen ja akut laitettava lataukseen. Ja sitten vaihteksi syömään. Vähän on sellainen olo, että nyt kun taas on päässyt kunnolla kuvausrytmiin kiinni, tuntuu hassulta ajatella, että huomenna on tämän Vuokatti rytistyksen viimeinen kuvauspäivä. 

Huomenna onkin sitten leppoisampi päivä, aamupäivällä pulkkamäkeen, sitten pakkaamista pakkaamista vaan ja pieni 366 kilometrin autopyrähdyksen jälkeen ollaankin jo seuraavassa kuvauspaikassa Himoksella.

Melkeinpä tekisi mieli pitää vapaailta, mutta pieni illanviettokuvaus lienee vielä mahdollinen. Ja pakatakin pitänee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti