lauantai 5. huhtikuuta 2014

Kuvauspäivä Himoksella

On tulossa vuoden tärkein kuvauspäivä. Vaikka Soveltavan alppihiihdon camp
4.–6.4.2014 Himoksella kuvauspäiviä on kolme, eilen perjantaina ei vielä tapahtunut mitään niin erityistä kuvattavaa. Muutama onnistutunut haastattelu tehtiin, nuotit oikoluettin ja kuvauskalusto viritettiin. Minulla oli vielä kuvauksia Vuokatilla ja matkapäivä, joten Eki oli tullut Himokselle aiemmin kuvamaan perjantain kuvaukset.

Huomiseksi uhataan vesisateella, joten tänään pitää saada varmuuden vuoksi kuvattua myös jutut, mitä oltiin suunniteltu kuvattavaki huomiseksi. Eli neljän miehen hommat pitäisi saada tehtyä kahteen mieheen tänään.


Illalla koettiin muutama tunti tuskanhikeä, kun jostain syystä varmuuskopiointilevy alkoi temppuilemaan ja piti toimia muutama tunti vikaa etsiessä varovaisesti, ettei kaikki eilese kuvamateriaalit olisi mennyt hukkaan. Helpostihan tuo mystinen ihkauusi tietotekninen ongelma sitten ratkesi parissa tunnissa, eikä mitään ongelmia enää ole, mitä nyt yöuni lyheni parilla tunnilla.

Impolan urheiluäijä aikoo ottaa tänään sitten laskettelusukset jalkaan, kamerajalustat sauvoiksi ja mennä mäkeen. Jos kaikki menee putkeen, vuoden toistaiseksi tärkeimmästä kuvauspäivästä tulee myös toistaiseksi hienoin.  


18:09

Nyt on Ekin kanssa tehty kolmen miehen työ ja yhden miehen työt on vielä tekemättä. Saatiin kuvattua kaikki huomisenkin työt paria haastattelua lukuunottamatta. Huomenna saa siis sataa vaikka pieniä koiria, kuvausprojekti on hätätapauksessa siinä. Huomenna vielä fiilistellään ja otetaan pari haastattelua satoi tai paistoi.

Iltapalaksi kaapataan kuvausnauhat koneelle ja tehdään vielä pieni kooste huomiseen loppupalaveriin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti