keskiviikko 2. huhtikuuta 2014

Tiistai olikin jo keskiviikko

Eilinen 10 tunnin työmatka tänne Vuokattiin on takana ja kuvausviikko alka todenteolla. Tai miten sen nyt ottaa. Maanantaina häärättin Eurajoella ja kotitoimiston uumenissa pakaten, joten kuvauskeikan maanantai olikin jo tiistai. Nyt kun kuvaukset alkaa, niin kuvausviikon tiistai onkin jo keskiviikko.

Ilta meni kävelylenkillä lähimaastossa, jalkapalloa seuraten ja saunoessa. Kuvauskalusto tuli vielä tarkistettua illalla, mutta mitään muuta työhön liittyvää ei juurikaan tullut tehtyä. 


Kohtuullisen hyvin nukutun yön jälkeen hipsitään nyt aamupalalle ja kuulemaan, mitä muut Malikkeen porukat ovat yön yli aikana keksineet.8:25


Aamupala on ahmittu ja sitten kuvauskaluston kanssa rinteeseen. Kaikki hyvin täällä susirajan sisäpuolella.


Päivän menussa on kuvauksia, lounas, kuvauksia, päivällinen, kuvien purkua, rantasaunalla makkaraillallinen ja sauna, yöpalaksi kuvien purkua, seuraavan päivän suunnittelua ja akkujen latauksia. Aika simppeli päivä siis tulossa.12:51

Koko aamupäivän on nyt sitten juostu rinnettä ylös ja alas kameroiden kanssa laskettijoita seuraten. Kummalliseltahan tuo näin sanottuna tuntuu, mutta kyllä se rinteessä juokseminenkin kameroiden kanssa kuntoa kohottaa. 17:38

Kuvauspäivä on siinä. Nyt sitten taas syömään, sitten kuvia purkamaan ja lataamaan akkuja huomista kuvauspäivää varten. Kuvamateriaali taisi tulla tavallista enemmän ja tavallista parempaa, kun minulla oli apuna toinenkin kuvaaja. GoPro Hero kamera oli kovassa käytässä ja hurjassa menossa mukana.Kuvauspäivä sujui siis rattoisasti ja sitten taas pakattiin. Sitähän tää kaikki on, pakkaamista pakkaamista vaan.


Asiaa tunteville ei liene yhtään epäselvää, kenen terassi tässä lienee kysessä. Malikkeen väkihän tuolla punkkailee ja kun kaikki tavarat ei mahdu sisälle, niin terassille mahtuu.


Mutta nyt syömään, jotta jaksaa ehtoommalla sitten mennä makkaraa käristämään rantasaunalle. Ja akkujakin pitää ladata huomista kuvauspäivää varten, sekä kameroiden että oman pään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti