maanantai 13. tammikuuta 2014

Nuutinpäivä korjaa joulun pois

Nyt on pakko kaivaa joulurähmät pois silmistä ja tarttua taas kaksi käsin hommiin. Ahlaste tuupin kanssa ollaa oltu ahkeria, mutta muuten on sekalaiset hommelit edenneet jälkijunassa. Pahiten perässä laahaa 28 keskeneräistä ja viimeistelemätöntä editointityötä, joita ei vain olla saatu pois päiväjärjestyksestä, vaikka aikaa olisi ollutkin. Voimia ei vain tahdo riittää.

Ylimääräistä riesaa työhuoneella on aiheuttanut lämmitysongelmat, pannuhuone ja lämmitys tarttis laittaa uusiks, eikä tähän tarvittavaa tietotaitoa omasta takaa löydy. Perusasiat, kuten lämpö, olisi kiva pitää työhuoneella järjestyksessä.

Toinen mikä tyhjentää takkia molemmista hihoista on toiminnan jatkuvuuden epävarmuus. Vuoden toiminta rahoituksesta on vasta 1/3 osaa saatu järjestettyä.

Muun touhun ohessa pitäisi tehdä myös kauaskantoisia ratkaisuita tietotekniikan, ohjelmistojen, nettisivujen ja omien talousasioiden kanssa, jotta jotenkin tulisi toimeen ja hommaa voisi jollakin tapaa jatkaa. Järkevästihän tätä hommaa ei voi tehdä, mutta jotenkin edes.


Tänään karistetaan joulurähmää silmistä Merikarvian mediapiirin kanssa. Päivän suunnitelmissa on löytää Jälkijunassa animaation idea ja tehdä käsistä. Vuoden ensimmäinen Me Itse alajaos kokouskin pidetään. Päivä mennee pitkälti suunnitteluun ja ideointiin.

Kaksi videodemoa pitäisi päivän aikana saada eteenpäin. Illalla kokoonnutaan Ruskilan pysäkillä, jolloin siellä pitäisi olla jo jotain melkein valmista katseltavaa Kokemäenjoen rannoilta.

Päivän tehtävälistassa on nyt 16 tehtävää.

Yksi päivän tehtävistä oli tämän blogin päivittäminen viime vuoden Länsirintamalta ei mitään uutta teema uudeksi Jälkijunaksi.

Julistan siis täten MEKA TV 2014 työvuoden avatuksi Jälkijunassa. Tahmeasti alkaa vuosi, jälkijunassa rahoituksen suhteen tehtävien laahatessa perässä tekijöiden ja varsinkin rahoituksen suhteen, mutta eihän tässä mitään uutta Länsirintamalla ole.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti