maanantai 5. elokuuta 2013

Maanantai syyskauden aloittaa

Elokuu on jo pitkällä ja heinäkuun lomasta on ikuisuus, eikä tässä mitään uutta raportoitavaa ole siitä, miten lomanjälkeinen elämä lähtee liikkeelle. Tahmeaa päänpyörittelyähän tämä on aina.

Melkein uutta on se, että tuli pidettyä kokonainen kuukauden kesäloma yhteen pötköön. Mokomasta vastaavasta taitaa olla jo kulunut 10 vuotta.


MEKA TV alkuvuosi oli hankala ja meni puolityöllisyyden ja puolityöttömyyden merkeissä. Palkattomia työtunteja tuli tolkuttomasti töitä hakiessa, mutta kesäkuussa näytti siltä, että elokuusta alkaen palkallisia töitä löytyy taas siedettävästi ainakin toukokuun 2014 loppuun. Tästä syystä päätin, että laitetaan MEKA TV kokonaan luukku kiinni heinäkuuksi, varsinkin, kun mitään palkallisia töitä ei ollut tarjolla ja pidetään oikea kesäloma.


Kesäloma oli palkaton, kun en millään viitsinyt tapella koko lomaa työvoimatoimiston kanssa ja selvitellessä kaikkia työsotkuja. Rupisen työttömyyskorvauksen saamiseen olisi pitänyt pari viikkoa järjestellä ja selvitellä kaikkea paperimoskaa ja mitäs lomaa sitä työttömänä olisikaan saanut pitää. Kyllä työläiselläkin on oltava oikeus kerran kymmenessä vuodessa pitää kokonainen kuukauden kesäloma.
Täysipainoinen ja kohtuullisen mukava loma on siis takana ja arkikin on siis jo alkanut. 

Pieninä sirpaleina tulee taas leipä maailmalta ja tiedossa on syksyllä 17 työnantajaa ja palkanmaksajaa MEKA TV toiminnalle. 

1. työpäivä meni ihmetellessä SEKKissä talkootöissä, miten SEKKin juhla-areena telttoineen ja järjestelyineen järjestyy. 

2. työpäivä meni juhliessa SEKKin 20 vuotista taivalta. Onhan se mukavaa, että kun tällainen köyhä freelanceri ei ole lomaltapaluurahoista ikinä kuullutkaan, niin takaisin työhön pääsi lomaltapaluujuhlan merkeissä. Ja siellä kaikille meillä oli melkoisen mukavaa.

Palkattomien hömpötysten jälkeen tuli sitten nautittua pari palkallistakin työpäivää Länsi-Euran 24H elokuvahässäkkäleirin merkeissä.


Nyt onkin sitten jo 5. lomanjälkeinen päivä menossa. Päivä tulee menemään epämääräisen suunnittelun merkeissä 17 työnantajan ja palkanmaksajan töiden järjestelemisessä ja talkoissa SEKKin juhla-areenaa purkaessa. Jos nyt tänään jonkun tolkun saisi syksyn töistä, voisi taas huomenna tehdä oikeita palkallisiakin hommia.

Tästä se taas lähtee tämäkin MEKA TV syyskausi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti