lauantai 4. toukokuuta 2013

Muun työn ohessa

Eilinen menikin sitten taas palkattomia töitä tehdessä muiden palkattomien töiden ohessa. Mieluummin sitä tekisi palkallisia töitä muiden palkallisten töiden ohessa, mutta minkäs teet, kun tukea tekemiselle ei ole eikä näytä mistään enää tulevankaan. 

Eilen tuli taas yksi tiedote "Ilmoitamme kohteliaimmin, että Teille valitettavasti ei ole myönnetty apurahaa jättämänne hakemuksen perusteella." Näillä tämänkaltaisilla viimeisen vuoden aikana tulleilla tiedotteilla saisi jo työhuoneen tapetoitua kokonaan uudestaan.

Eilinen 3.5. työpäivä alkoi 6:00 ja päättyi 16:00. 10 tunnin työpäivästä meni tasan puolet tehokasta työaikaa Otsolan kansalaisopiston näyttelyn Validia Pori elokuvaryhmän ensi-illan viimeistelyyn ja varsinaisen ensi-iltaan, joka olisikin sitten oikein hieno ja lämminhenkinen tapaaminen. 
Se toinen puoli olikin sitten tehotonta nyppimistä, sitä sun tätä raapimista ja keskeneräisten sirpalehommien rääpimistä. En kyllä oikeastaan saanut muuta aikaan kuin itselleni riittämättömyyden tunteen. Jonkin verran tuli sentään viikonlopun leiriä ajatellen akkuja ladattua ynnä muuta, suunnitellessa tulevia mahdollisia töitä, harrastettua SEKKin asioiden kanssa, mutta ensi-iltaa lukuunottamatta en kyllä saanut mitään muuta käsinkosketeltavaa aikaan.

Tänään 4.5. mennäänkin sitten Ahlaste tuupin kanssa Korkeaojalle lasten ja nuorten Karhuseudun kylille hankkeen 24H elokuvaleirille korkein odotuksin. Valmistelut ovat kyllä vähän jääneet heikoille kantimille, mutta peruspalikat ovat kunnossa ja tekijäjengi on hieno. Siispä ruikutukset seis, kapsäkit autoon ja matkaan mars.

Onkin tulossa oikein mielenkiintoinen 24 tunnin oikea työpäivä. Ja jos nyt jotakuta kiinnostaa tietää, mistä ihmeestä tuolla Korkeaojan 24H leiristä on oikein, niin alkutietoa rapsaa ja ensi-iltaa odotellessa saa tuolta.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti