keskiviikko 22. elokuuta 2012

Viikkoallakasta reväistyjä

Työpöydän allakka on näemmä jämähtänyt loman jälkeiselle viikolle 29, heinäkuun 20. päivän tienoille. Tänäänkin on tullut tuhnutettua yli 5 tuntia työpöydän ääressä jotain tehden, mutta mitä, ei niin mitään taas tunne saavansa eteenpäin. Tekemättömien ja palkattomien töiden kasa vaan kasvaa, eikä oikein saa otetta noihin palkallisiin. No ehkäpä tämän valitusvirren jälkeen saan jostain voimaa ja tarmoa hoitaa muutama sata pikkuasiaa pois päiväjärjestyksestä ja pääsisi taas leivän syrjään kiinni. Ehkäpä. Ensin siirretään työpöydän allakka oikeaan viikkoon.

Viikko 30 meni Ahlaste tuupin kanssa ok. Palkallinen työviikko. Saisipa laskutettua vielä.

Viikko 31 meni johonkin. 28 työtuntia tuli merkittyä, 3 päivää Rummunlyönneille ja 4 tuntia johonkin aivan muuhun. Itse asiassa viikolla taisi olla olla kolme kokonaista vapaapäivääkin. Russarön linnakesaarella tuli käytyä ja omia kotihommia kattorempassa tuli tehtyä, oikeastaan kohtuullisen ihmimillinen työviikko.

Viikko 32 meni rummunlyönneille ja kattorempalle, jopa kahdelle vapaapäivälle löytyi aikaa. Blue Sea Film Festivaalien Rummunlyöntejä tuli koottua ja arkistoja tuli pemotettua. MEKA TV nettisivut oli lähes viikon hukassa, joka aiheutti ylimääräistä päänvaivaa ja hukkatyöntunteja ja kun sivut taas palautuivat, sivuremppaa tuli tehtyä tuntikaupalla. Tunti- ja tehtävä allakan mukaan tuli väännettyä 40 tunnin työviikko jotenkin.

Viikko 33 meni Blue Sea Film Festivaalien elokuvakattaukselle, markkinoimiselle arkistojen pemottamiselle ja nettisivujen päivittämiselle. Keskiviikkona tuli tehtyä rankka työpäivä merenrannalla Merikarvialla Honkajoen ja Merikarvian kesälystipäivällä. Torstaina esitettiin HAITTAA SE elokuvapaketti Freinetkoululla Raumalla ja paluumatkalla käväistiin Eurajoen toimintakeskuksessa suunnittelemassa tulevia juonikuvioita Rummunlyönneille.


Blue Sea Film Festivaalit sitten menivät onnellisesti ohi. 17.8. Rummunlyöntien SEKK ja MEKA TV edustajina oli Piia Helminen ja Jaana Nordlund minun lisäkseni. Katsojia Rummunlyönneille löytyi yhteensä 170 katsojaa + Festivaalien avajaisissa juhlistettiin tapahtumaa myös. Käytiin sitten vielä katsomassa Kovasikajuttu, joten päivän aikana tuli katsottua kokonaista 29 elokuvaa kaiken muun kivan höpinän lisäksi.

Nyt sitten on viikko 34 meneillään. Rummunlyöntejä Raumalla oli yksi vuoden tärkeimmistä etapeista, joten pientä tyhjänkäyntiä on ilmassa, mihin sitä nyt taas osaisi tarttua kiinni, osaisiko mihinkään. Maanantaina ahersin, mutta tiistaina olikin sitten pakko ottaa pieni irtiottopäivä ja käydä Valkeakoskella ihan vain huvin vuoksi.

Oikeisiin palkkatöihin pitäisi taas tarttua, mutta ei vain saa toimeksi. Ja viikkokin on jo puolessa välissä. Ison rattaan käynnistäminen vie aikansa.

Loppuviikolla 34 on allakassa varaukset FENIX ja Ahlaste tuupi projekteille.

Viikko 35 menee koko viikko molempien hankkeiden päättämiseen ja loppueditointeihin, joten tämän kuun Rummunlyönnit on kyllä sitten tässä ainakin työn teon puolesta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti