maanantai 19. joulukuuta 2016

2. MEKA TV vuosineljännes 2016

Jatketaanpa vuoden 2016 muisteluita vielä kun jotain muistetaan.

MEKA TV toiminta on viime vuosina jakaantunut 4 osaan. 

1. vuosineljännes mennään kansalaisopistokurssien ehdoilla.
2. vuosineljännes ihmetellään, tuleeko toiminnalle jatkoa jostain kesäkauden yli ja koitetaan venyttää vähäisiä tilaustöitä riittämään kesän yli.
3. vuosineljännes alkaa  nykyään tuettomana, kurssittomana eikä ryhmätoimintaa ole, joten heinäkuu on hyvä pitää vähän kesätaukoa. Elokuussa alkoitetaan taas syksyn ja loppuvuoden toiminnat hitaasi mutta varmasti.
4. vuosineljännes mennään taas kansalaisopistojen kurssien voimin.


2. vuosineljännes huhti-kesäkuu

Toinen vuosineljännes alkoi siis umpisurkeasti, talous oli 300,- pakkasen puolella eikä kesäkaudeksi ollut riittävästi tukea eikä tilaustöitä, joten toiminta oli taas vaihteeksi kokonaan katkolla. 

Impolan työhuoneellaja huushollissa oli iso putkiremppa, joten työhuoneessakaan ei kunnolla hommia päästy huhtikuussa tekemään. Putkirempan ja muun tavaroiden siirtelyiden vuoksi muutenkin huhtikuussa ei kauheasti mitään uusia töitä edes haalittu.Jotain pikkupuuhia huhtikuussa kyllä tehtiin ja muutaman työpalaveri pidettiin, kun kansalaisopistojen kevätkausi päättyi. Ahlaste tuupi ja Ruskilan pysäkki olivat ainoita ryhmätoimintoja huhti-toukokuussa.
- 12.4. oli elokuvailtamat Kiukaisissa.
- 13.4. Elokuvailtamia pidettiin Nakkilassa Arantilankodossa.
- 20.-21.4. Sataedun lähihoitajat kävivät MEKA TV elokuvakurssin läpi.
- 23.4. oltiin Otsolan Nakkilan kevätjuhlissa esittämässä MEKA TV Nakkilan toimintaa ison yleisön edessa ensi-iltaa samalla juhlien.- 26.4. vietettiin Kaveripäivää Huittisissa.

Toukokuun alussa huristettiin Pyhäjärvelle Me Itse mediakurssia pitämään ja Kajaaniin Radio Valo kurssia vetämään.

Sitten saatiin vaihteeksi hyviäkin uutisia, toiminta sai Porin kulttuurilautakunnalta kuukauden työskentelyavustuksen syksy toimintoja varten ja se taas tiesi sitä, että kesän tilaustöiden ja kurssien lisäksi palkattomiksi luppopäiviksi riitti sen verran tukea, että työkkärimurheet sai taas siirtää loppuvuoteen.

Toukokuun muita puuhia oli
- 11.5. Elokuvailtamat Ojantien toimintakeskuksessa.- 17.-19.5. Porin GreenCare luontopajan toiminnasta kuvattiin esittelyvideo
- 26.5. Koulutuupi Ahlaisissa
- 27.-28.5. Me Itse mediakurssi Espoossa
- 29.5. Kehitysvammaisten Tukiliiton vuosikokous suoratoistettiin

Kesäkuussa olikin sitten taas töitä melkeinpä kokopäiväisesti.
6.-14.6. Yhdenvertaisuus pajoja SEKKissä ja Ojantiellä
20.-23.6. Valokuvaleiri Eurassa nuorille
28.-29.6. Me Itse päiviä Eurajoen Lahdenperässä
Umpisurkea alkuvuoden talouskin alkoi kääntyä parempaan suuntaan ja näytti nyt siltä, että loppuvuosi selvitään alkuvaikeuksista huolimatta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti