lauantai 19. lokakuuta 2013

Muuan lauantai aamu

Näitä päiviä taas, kun keskeneräiset työt tulevat potkimaan sängyn kylkeen kukonlaulun aikaan, vaikka on antanut luvan itselleen nukkua niin pitkää kuin huvittaa.

6:58 näytti kello, kun nousin ylös. Tänään työlistassa on kaksi tärkeää työtä molemmille käsille ja 28 keskeneräistä hommelia vasemmalle kädelle plus muut eteen hyppivät pikkuhommelit.

Kun mitään erityistä aikataulua ei tänään ole, niin aloitin noilla eteen hyppivillä pikkuhommeleilla kuten puhelimen ja kameran akkujen latauksella,digiboksin ajastamisella, kahvinkeitolla, työlistojen päivittämisellä ja hukassa olevien tavaroiden hakemisella.


8:02 - Kokeilen askelmittaria tänään ihan uteliaisuudesta, kuinka paljon sitä työpäivän aikana oikein liikkuu. Työpöydän äärestä jääkaapille ja takaisin on 43 askelta. Saapas nähdä, kuinka paljon kilometrejä ja kuntopisteitä tänään sitten oikein tuleekaan.
Aamupäivä meni kyllä vetkutellessa ja pakoillessa päivän tärkeitä hommeleita. Isoin pikkuhomma, joka on itse asiassa muodostunut melkoisen suureksi riesaksi ja kiukunaiheeksi, on matkatoimistokoneen uudelleen asentelu. Koneen käyttöjärjestelmä levisi viime viikonloppuna Kuopion reissulla, enkä ole saanut sitä sen jälkeen toimimaan kunnolla. Jossain vaiheessa heitin pyyhkeen kehään, kun tiesin, että 18.10. piti tulla Windows 8.1 päivitys, mutta eipä tuo yhtään toimivammalta tunnu.


18.10.2013 pe 15:00 Näin siinä sitten kävi. Eilen minulla oli matkatoimistokoneessa huonosti toimiva Windows 8 käyttis. Nyt uusimpien korjauspäivitysten jälkeen siellä on täysin toimimaton Windows 8.1 käyttis.


18:10.2013 pe 20:00 Aloitin tasan 24 tuntia sitten Windows 8.1 asentamisen. Käynnistämisessä on vielä jotain vikaa, eikä kone suostu sammumaan oikein ja muutama ongelma näyttää olevan vielä vielä käynnistymisen ja sammuttamisen välissä, eikä ainakaan asennuksen nopeudesta ja helppoudesta ole mitään ole mitään hyvää sanottavaa, mutta muuten näyttää nyt lähes toimivan tuo Windows 8.1.


Aamupäivä meni pääosin vetkutellessa Windows 8.1 käynnistyessä uudelleen, Emmerdalea digiboxista sivusilmällä katsoessa 8.1 käynnistyessä uudelleen, siivotessa työpöytää käynnistyessään uudelleen, uudelleen ja lähes kahden viikon reissupäivien jälkeen siivoillessa matkatavaroita ladatessa akkuja Windows 8.1 käynnistyessä uudelleen.

Taidan nyt puolen päivän aikaan tarttua siihen toiseen päivän päätehtävään eli Otsolan kansalaisopiston PILKAHDUKSIA näyttelyn purkamiseen sillä aikaa kun Windows 8.1 käynnistyy uudelleen, uudelleen, uudelleen ja uudelleen.

Entäs mitäs kertoo askelmittari aamupäivän vetkuttelusta ja toimistoaamupäivästäni? 723 turhaa askelta, kun ei ole mitään järkevää saanut vielä aikaiseksi ja 397 metriä kävelty eteenpäin pääsemattä mihinkään.Näitä lauantaiaamuja taas.

Josko sitten iltapäivällä pääsisin siihen toiseen päivän päätyöhön vähän paremmalla tuurilla, kun käynnistän työpäiväni uudelleen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti