keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

Blogin nimenmuutos

Viime vuoden toukokuusta olen pitänyt satunnaisesti blogia Rummunlyöntejä Satakunnasta, mutta nyt on tullut aika vaihtaa blogin nimeä. Rummunlyönnit ovat hiljentyneet ja nyt käydään vakavaa selviytymistaistelua ja pohdintaa MEKA TV toiminnan tulevaisuudesta.

Tämän vuoden kaikista apurahahakemuksista on nyt haukattu tyhjää, eikä toiminnan jatkamiselle oikein ole mitään järkeviä vaihtoehtoja tai edellytyksiä. Tällä hetkellä kansalaisopistojen kurssien loputtua pääsiäisen tienoilla tiedossa vain muutama kurssi ja tilaustyö, jotka eivät omaa toimintaa kanna. Käytännössä omaa toimintaa ei ole mahdollista järjestää nyt laisinkaan.

Alkuvuosi on siis ollut MEKA TV:lle todella vaikea, eikä selkeää helpotusta ole tiedossa. Jokainen toiminnan kehittämisen vaihtoehto vaatisi nyt paljon palkatonta talkootyötä, johon minulla ei toistaiseksi ole varaa eikä voimia ryhtyä.

Tänään ohjelmassa on ensin Validia elokuvaryhmän parin tunnin istunto, mutta sitten on aika käydä yhden miehen yt-neuvotteluja, mitä tässä oikein onkaan enää tehtävissä.

Länsirintamalla ei mitään uutta


Pohdin pitkän aikaa, mikä olisi tälle blogille sopiva nimi. Tuuliajolla Satakunnassa? Sammutetuin lyhdyin? Seisontajarrut päällä? Täit tervassa?

Viime vuonna kokosin 20 vuotis KeViKe ja MEKA TV historiaa ja kun lueskelin 1990 luvun alussa olevia ongelmia toiminnan kehittämisen kanssa, niin täältä minulle naksahti tälle blogille uusi nimi. Ongelmat toiminnan perustamisen aikaan 21 vuotta sitten ovat samat kuin nyt; toiminnalle ei ole tiedossa nappulan nappulaa. Ei siis mitään uutta Länsirintamalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti