keskiviikko 1. toukokuuta 2024

Vappumarssilla vuosien saatossa

Sitä kun viimeistä aktiivista työvuotta vietetään, katse kääntyy väkisinkin menneeseen ja siihen, että onko mitään uutta länsirintamalla tapahtunutkaan vuosien mittaan MEKA TV ohjaajan maailmassa. 

Katsotaanpas, mitä Facebook ja netti kehottaa muistamaan toukokuun ensimmäisestä päivästä.

Kuten kaikki tietävät, toukokuu 1.päivänä juhlitaan näitä

Tänään armon vuonna 2024 voisin juhlistaa päivän monista juhlanaiheista ainakin rakkauden päivää, ärtyneisyyden lopetuspäivää ja riittävän palkan päivää. Luultavasti onnistun juhlistamaan näistä vain rakkauden päivää, mutta muut ovat kyseenalaisia. Lentopisteitä en missään nimessä tänään juhlista, enkä oikein rotukoiristakaan tiedä. 

Facebook muistuttaa myös, että Jasmin ja Maritta Huittisista on ollut 13 vuotta Facebook kavereita. Paljon hienoja muistoja ja paljon hyviä tekoja on jäänyt mieleen näistä kaveruuksista.

Missä olin 11 vuotta sitten? Ja mitä sitten?

Toukokuun 1. päivänä vuonna 2013

Toukokuun 1. päivänä piti hakea vähän nostetta tulevaan työkuukauteen Herrainpäiviltä meren ääreltä. Tänään lähden samaan paikkaan Vappumarssille. Nyt on vaan lyhyempi matka, kun on mökki tuossa ihan lähellä tuosta nostepaikasta.

Vappu on perinteisesti ollut vapaapäivä ja vaikka työn juhlapäivä onkin, ei olla juhlittu muun työn ohessa, vaan ollaan pidetty jonkin sortin nollauspäivää. Eipä ole noista vapaapäivistä paljoa julkisia merkintöjä jäänyt Facebookiin eikä mihinkään muuallekaan.

Vuonna 2020 oltiin taas vapaapäivää viettämässä koronaevakossa Herrainpäivillä, tällä kertaa siis omalla mökillä.

Toukokuun 1. päivä 2020

Kevät oli koronavuonna paljon pidemmällä kuin nyt. Merivesi oli silloinkin alhaalla.

Meri oli kaukana 1. toukokuulla 2020

Näin oli marjat vuonna 2022

Vappumarssilla vuonna 2023

Pian lähden taas vappumarssille Herrainpäivien luontopolulle. Eipä siis tältäkään rintamalta mitään uutta täältä Länsirintamalta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti